RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Епоха Кличко: легендарний боксер назвав причину завершення кар'єри

Легендарний британський боксер Леннокс Льюїс заявив, що він вирішив завершити кар'єру через братів Кличко.

Слова Льюїса наводить телеканал "Інтер".

"Коли зірвався поєдинок з Кірком Джонсоном, телеканал НВО все ще чекав, що я вийду в ринг. Я погодився на бій з Кличком за 16 днів до виходу в ринг. Якщо б у мене знову була така пропозиція, я б відмовився. Віталій виявився краще , ніж я собі уявляв, я не міг підібратися до нього до четвертого раунду. І мені вдалося зробити це тільки після того, коли він трохи втомився. Але до цього він уже встиг нанести мені сильні удари.

Хто виграв би, якби бій не зупинили? Коли я виходив в ринг, я не думав про те, щоб провести всі раунди. Я хотів перемогти достроково. Тому, я радий, що рефері зупинив поєдинок - я б не хотів, щоб Віталій ходив з одним оком. Кличко хотів реванш, але я прийняв рішення завершити кар'єру, оскільки і в першому поєдинку не знаходився в хорошій формі. Однією з головних причин завершення моєї кар'єри стало те, що я увійшов в епоху Кличко, а моя епоха - це я ", - сказав Льюїс.

Нагадаємо, що Льюїс і Кличко зустрічалися на рингу в 2003 році. Після шостого раунду рефері вирішив зупинити бій через сильне розсічення в українця. При цьому, на той момент Кличко вигравав за очками на записках всіх трьох суддів. Після бою Льюїс пообіцяв Кличко реванш, але замість цього завершив кар'єру.

Раніше "Апостроф" публікував слова Кличка і Люіса, які розповіли про свій бій.