RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Власник сенсаційного чемпіона Англії загинув у страшній аварії: опубліковано фото і відео

Власник англійського футбольного клубу "Лестер Сіті", тайський бізнесмен Вішай Шрівадданапрабха найімовірніше загинув, перебуваючи на борту власного вертольота, коли той зазнав аварії біля стадіону.

Про це повідомляє ВВС.

Варто відзначити, що на даний момент офіційної інформації про загибель бізнесмена немає, проте його сім'я підтвердила інформацію про те, що він перебував у кабіні вертольота в момент аварії.

Крім того, в мережі з'явилося відео, на якому видно, як Шрівадданапрабха сідає у вертоліт і відлітає зі стадіону.

Шрівадданапрабха зазвичай залишав на вертольоті кожен домашній матч "Лестера", злітаючи з центру поля. Так сталося і в суботу, 27 жовтня, коли його клуб зіграв внічию з "Вест Хемом".

Уточнюється, що вертоліт впав на автостоянку, після чого почалася пожежа. Очевидці розповідають, що вертоліт тільки встиг перелетіти через трибуну, як почав обертатися по спіралі і падати.

Також неофіційно повідомляється, що у вертольота перестав працювати хвостовий двигун.

Падіння відбулося приблизно через годину після фінального свистка. Площу оточили, а стадіон евакуювали. Клубний автобус гостей до того моменту покинув арену. Поки невідомо, скільки всього людей знаходилося на борту вертольота окрім власника "Лестер-сіті".

Як відомо, Шрівадданапрабха став власником "Лестера", коли клуб виступав у другому за силою англійському дивізіоні в сезоні 2010/11. Покупка обійшлася йому в 39 млн фунтів.

Уже в 2014 році клуб зумів повернуться в еліту англійського футболу, а в сезоні-2015/16 років вперше в своїй історії завоював титул чемпіона Англії. Тоді тренером клубу був Клаудіо Раньєрі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Афганістані впав вертоліт з українцями на борту.