RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Шоу Путіна перед вторгненням в Україну: американська спортсменка жорстко висловилася про Олімпіаду в Сочі

Американська скелетоністка, чемпіонка світу-2012 Кеті Юлендер висловила своє ставлення до Олімпіади-2014 в Сочі, а також допінгового скандалу за участю російських спортсменів.

Слова Юлендер наводить USA Today.

"Росіяни не тільки зіпсували Олімпіаду, вони і в політику втручаються по всьому світу. Найбільше розбиває мені серце в ситуації з Сочі-2014 те, що це взагалі не була Олімпіада! Це було особисте шоу Путіна. Він хотів підняти дух російського народу, щоб потім отримати підтримку прямо перед вторгненням в Україну.

Це просто виводить мене з себе. Здається, ніби ти просто читаєш про ці події в підручниках історії, але ні - ми дійсно бачили все це. Спортсмени, які виступали в Сочі-2014, не знали, у чому вони насправді беруть участь. Їх мрії були зруйновані", - сказала Юлендер.

"Що стосується тих російських спортсменів, яких виправдали в застосуванні допінгу в Сочі, то я на сто відсотків впевнена, що вони заслуговують співчуття, але на ті ж сто відсотків впевнена, що вони не заслуговують своїх медалей. Мені їх шкода, насправді. Вони просто не бачать іншого виходу, крім як приймати допінг", - зазначила спортсменка.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відомого російського спортсмена визнали винним в підміні допінг-проб.