RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Усик невизначено відповів на питання про приналежність Криму: опубліковано відео

Український боксер Олександр Усик розповів, що він регулярно їздить в окупований Крим, а також відповів на питання, про те, кому належить півострів.

Слова Усика призводить ВВС.

"Моя сім'я зараз живе в Києві. Але як тільки у мене виходить, я із задоволенням їжджу до Сімферополя, тому що там багато моїх друзів, сестра, племінники, племінниці, куми, це мій будинок. На контрольних пунктах мене не затримують, з повагою ставляться на обох сторонах, навіть сприяють швидкому руху, я швиденько пересаджуюся в машину, яка мене зустрічає, і я їду додому.

Російський паспорт я не робив. У мене один паспорт, громадянина України, тому що за законодавством ми не маємо права мати подвійне громадянство. Потрійне можемо, а подвійне - ні.

У Москві в останній раз був на поєдинку (з Гассієвим - прим. "Апострофа"). До цього їздив до товариша на день народження.

Чий Крим? Крим Божий, я вже про це говорив. Крим тих людей, які там живуть, люблять його, народилися там", - сказав Усик.

Нагадаємо, що 10 листопада Усик переміг нокаутом британського боксера Тоні Белью, захистивши своє звання абсолютного чемпіона світу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Усик відмовився від бою з російським боксером.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: Усик, бокс, Крим