RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Словаччина - Україна: відео голів

Збірна України завершила груповий етап Ліги націй виїзним матчем проти збірної Словаччини. Зустріч, яка пройшла в Трнаві, завершилася перемогою словацької збірної з рахунком 4:1.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Словаччина - Україна.

Словаччина вийшла вперед вже на 6-й хвилині матчу - господарі розіграли стандарт, Альберт Руснак пробив з-за меж штрафного, і м'яч після невеликого рикошету опинився в воротах.

На 26-й хвилині зустрічі перевагу Словаччини подвоїв Юрай Куцка. Півзахисник пробив здалеку, Денис Бойко повинен був справлятися з цим ударом, але припустився грубої помилки - від його рук м'яч залетів у сітку.

Відразу після перерви Україна один м'яч відіграла - на 47-й хвилині Євген Коноплянка красиво пробив майже з лінії штрафного майданчика.

Однак через п'ять хвилин словаки повернули собі перевагу в два м'ячі - спершу Роберт Мак пробив в штангу, слідом Русняк прострілив у центр штрафного, а Адам Зреляк забив п'ятою.

На 61-й хвилині господарі довели рахунок до розгромного - Роберт Мак обвідним ударом з-за меж штрафного поклав м'яч в кут.

Україна вперше програла у Лізі націй, але завершила груповий етап на першому місці, маючи в активі 9 очок. Словаччина набрала перші 3 очки і посперечається з Чехією за збереження прописки в Дивізіоні В.

СЛОВАЧЧИНА - УКРАЇНА - 4:1

Голи: Руснак, 6, Куцка, 26, Зреляк, 52, Мак, 61 - Коноплянка, 47