RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У команді Усика різко поміняли плани на майбутнє

Промоутер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк заявив, що його підопічний може провести ще один бій у важкій ваговій категорії.

Красюк підкреслив, що мета Усика - вихід в суперважку вагу, але є один варіант, при якому він затримається у своїй вазі. Мова йде про поєдинок проти екс-кращого боксера світу незалежно від вагової категорії Андре Уорда.

"Плануємо, що наступний бій буде не в крузервейті. Але у нас є ще один варіант, який прийшов на порядок денний зовсім недавно. Є американський боксер, який висловився про можливість провести поєдинок з Усиком в першій важкій вазі. Андре Уорд", - сказав Красюк.

Представник Усика вважає, що Уорд сам повинен запропонувати такий бій, він не буде вмовляти американця зустрітися з українцем.

"Людина пішла з боксу, білизні теж йшов вже. Його можна повернути, але нехай вже сам повертається. Це має бути його ініціатива. Станом на сьогодні, нас цікавить суперважка вага", - додав Красюк.

Нагадаємо, що 10 листопада 31-річний Усик нокаутом переміг британського боксера Тоні Беллью, захистивши своє звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий боксер оцінив шанси Усика в суперважкій вазі.