RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Англія драматично обіграла Хорватію в битві за півфінал Ліги націй: відеоогляд

Збірна Англії на "Уемблі" обіграла збірну Хорватії і стала півфіналістом Ліги націй. У драматичному матчі англійці здобули вольову перемогу.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Англія - Хорватія.

Перший тайм був багатим на моменти, однак відкрити рахунок командам так і не вдалося. Після перерви Хорватія вийшла вперед зусиллями Андрія Крамаріча. При такому розкладі хорвати перемагали в групі і виходили в плей-офф, а англійці вилітали до Дивізіону В.

На 78-й хвилині Англія зрівняла рахунок (Гаррі Кейн проштовхнув м'яч повз голкіпера і Джессі Лінгарду залишалося тільки підставити ногу), однак нічия не рятувала "Трьох Левів". У підсумку на 85-й хвилині Кейн, замкнувши подачу зі штрафного, приніс англійцям перемогу, а з нею і вихід в півфінал.

У той же час хорватська збірна через поразку знизилася в класі. У хорватів залишилося 4 очки, у Іспанії - 6, а Англія набрала 7 очок.

Англія - Хорватія - 2:1
Голи: Лінгард, 78, Кейн, 85 - Крамаріч, 57.

Англія: Пікфорд, Уокер, Гомес, Стоунз, Чілвелл, Рашфорд (Лінгард, 73), Дайєр, Делф (Санчо, 73), Стерлінг, Барклі (Аллі, 62), Кейн.

Хорватія: Калінич, Врсалько (Міліч, 27), Ловрен, Віда, Єдвай, Модріч, Брозовіч, Ребич (Брекало, 46), Влашич (Рог, 79), Перішич, Крамаріч.

Попередження: Барклі - Брозовіч, Єдвай, Ловрен.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в півфінал Ліги націй вийшла Португалія.