RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Чому Мілевського вигнали з "Динамо": стали відомі скандальні подробиці

Головний тренер брестського "Динамо" Марцел Личка розповів, чому клуб розлучився з українським нападник Артемом Мілевським.

Слова Лічки призводить Tribuna.com.

"У нас було два вихідних. Я знаходився в Чехії, а коли повернувся, Шпилевський сказав, що ми без Савицького, Мілевського і Гавриловича. Я запитав: "Чому? "І він розповів, що вони пили в лазні.

В той момент я був вражений: "Це божевілля! Навіщо?!" Савицький забив і віддав гольову, Мілевський був лідером команди. Він був найкращої десяткою у всьому чемпіонаті Білорусі. Я не бачив тут гравця на його позиції краще Артема. А Гаврилович - капітан і хороший центральний захисник, якого залучали до матчів збірної. Це були три дуже важливих для нас гравця. Але рішення приймалося без мого відома", - сказав Личка.

В даний момент 33-річний Мілевський виступає за угорський клуб "Кишварда", за який провів чотири матчі і став автором одного забитого м'яча. Нагадаємо, що раніше форвард протягом багатьох років виступав за київське "Динамо", де також відзначався недотриманням спортивного режиму.

Раніше "Апостроф" наводив слова Мілевського, який заявив, що тренер "Динамо-Брест" боявся його.