RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

"Барселона" націлилася на "требл": експерти оцінили шанси

Один з найкращих клубів світу "Барселона" переконливо проводить поточний сезон і є фаворитом у всіх турнірах, в яких бере участь.

На думку експертів, у каталонського клубу є все необхідне для того, щоб завоювати "требл" - виграти чемпіонат і Кубок Іспанії, а також Лігу чемпіонів.

Зайвим свідченням налаштованості "Барселони" на успіх у сезоні є розгромна перемога команди над "Реалом" в чемпіонаті Іспанії - 5:1. Цей матч у підсумку може стати визначальним у боротьбі за золоті медалі.

Однак ФК Барселона здорово виглядає не тільки на внутрішній, але і на міжнародній арені. У Лізі чемпіонів каталонці вже забезпечили собі вихід у раунд плей-офф. За словами лідера команди Ліонеля Мессі, ЛЧ є для його команди пріоритетним турніром.

Це й не дивно - "Барселона" серйозно налаштована на перемогу в Лізі чемпіонів після того, як головний клубний турнір Європи три рази поспіль виграв "Реал".

Експерти наголошують на тому, що "Барселона" має глибокий склад, завдяки якому головний тренер команди Ернесто Вальверде часто проводить ротацію, використовуючи різні поєднання гравців у матчах Ліги чемпіонів і чемпіонату Іспанії, а лідери команди отримують можливість для відпочинку.

Також на користь "Барси" говорить і той факт, що конкуренти команди "Реал" і "Атлетіко" поточний сезон проводять не надто переконливо.

Важливим моментом є й те, що навіть без Мессі, який пропустив кілька матчів через травми, каталонці виглядали вельми переконливо. І це при тому, що на старті сезону Лєо був у відмінній формі - 5 голів в перших двох турах ЛЧ зайве тому підтвердження

Дізнаватися результати матчів за участю підопічних Вальверде і їх суперників тепер стало значно простіше. Заходьте на сайт спортивної статистики, і перед вами в будь-який момент відкриється вся необхідна інформація.