RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Гоффенгайм - Шахтар: прогноз експертів на матч Ліги чемпіонів

27 листопада в Німеччині відбудеться матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Гоффенгаймом" і "Шахтарем".

ГОФФЕНГАЙМ - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Експерти оцінили шанси "гірників" на успіх у цій зустрічі.

Екс-гравець збірної України Володимир Єзерський вважає, що "гірникам" під силу поборотися як мінімум за третє місце в своїй групі.

"Знаю, що останні матчі "Гоффенгайм" не програє і дуже потужно виступає вдома. Думаю, "гірникам" потрібно почати від оборони і чекати свого шансу на контратаках. Топ-суперником в нашій групі є тільки "Манчестер Сіті", інші - кваліфіковані команди, але з ними цілком можна грати і брати свої три очки. Вважаю, що "Шахтар" не повинен залишитися без єврокубкової весни...", - цитує Єзерського "Команда №1".

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик ставить на перемогу "Гоффенгайма".

"Німецька команда у себе вдома завжди виглядає переконливо. У них є шанси пробитися в плей-офф Ліги чемпіонів, і вони зроблять все можливе, щоб обіграти "Шахтар". У мене не дуже оптимістичний прогноз на цей матч. Схиляюся до того, що донеччанам не вдасться набрати очки в Німеччині. Мені здається, "Гоффенгайм" зможе перемогти в цій зустрічі, але "Шахтарю" все ж вдасться забити один м'яч", - сказав Циганик для YouTube-каналу FootballHub.

Відомий менеджер В'ячеслав Заховайло також віддає перевагу німецькому клубу.

"Не полетіли до Німеччини Марлос і Ракицький. Це півкоманди. Велика втрата, одним словом. Думаю, що "Гоффенгайм" не відпустить вдома "Шахтар" у такому вигляді. Ми бачили, як німці грали в Харкові. "Гірники" можуть на рівних грати з таким суперником, проте за умови, що буде оптимальний склад. Без Марлоса, Ракицького і Тайсона "Шахтар" - середня команда для Європи. З такими втратами українцям нема чого ловити в Німеччині, за великим рахунком. Хочеться побажати удачі, однак шансів на успіх вкрай мало. Тому поставлю на перемогу "Гоффенгайма", - цитує Заховайла bookmaker-ratings.ru.

Нагадаємо, матч "Гоффенгайм" - "Шахтар" розпочнеться о 22.00.

Раніше "Апостроф" опублікував відео підготовки "гірників" до матчу проти "Гоффенгайма".