RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Динамо" достроково вийшло в плей-офф Ліги Європи: відеоогляд

Київське "Динамо" в матчі п'ятого туру групового етапу Ліги Європи в Казахстані мінімально обіграло "Астану".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Астана" - "Динамо".

У першому таймі "Астана" була активніше, створила ряд небезпечних моментів, але реалізувати їх не зуміла. Так, вже в дебюті матчу Річард Алмейда не влучив у створ з декількох метрів, а Микита Бурда врятував "Динамо", коли на лінії воріт прийняв на себе удар суперника. Крім того, в кінцівці тайму засмутити "Динамо" міг Роман Муртазаєв, але після передачі з флангу, перебуваючи у воротарській, не зумів влучити по м'ячу.

У той же час "Динамо" реалізувало одну зі своїх рідкісних атак - Віктор Циганков класно віддав пас п'ятою на Беньяміна Вербича, а той точно пробив низом у дальній кут.

Після перерви "Астана" домінувала на полі, але відігратися так і не зуміла. Найближче до голу господарі були під кінець матчу, коли після удару Антоніо Рукавіни "Динамо" врятувала поперечина.

АСТАНА - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛУ

Завдяки цій перемозі "Динамо" набрало 11 очок і достроково гарантувало собі перше місце в групі К. У "Астани" залишилося 8 очок, однак казахстанці вже ніяк не випередять киян, так як тепер поступаються за особистими зустрічами. Максимум на друге місце може претендувати і французький "Ренн".

"Астана" - "Динамо" - 0:1
Гол:
Вербич, 29

"Астана": Еріче, Рукавіна, Постніков, Анічич, Зайнутдинов (Шомко, 75), Томасов, Маєвський, Кляйнхайслер, Муртазаєв, Кабананга (Янга, 62), Алмейда (Мужиков, 59).

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Че Че, Шепелев, Циганков (Морозюк, 83), Шапаренко (Гармаш, 64), Сідклей, Вербич (Сидорчук, 76).

Попередження: Постников, Кляйнхаслер - Че Че, Гармаш.