RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Абсолютне домінування: в мережі захопилися успіхами українських боксерів

Український боксер Олександр Гвоздик нокаутував канадця Адоніса Стівенсона на прізвисько "Супермен" і став чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі. Гвоздик став третім чинним чемпіоном світу серед українців. Нагадаємо, що Олександр Усик є абсолютним чемпіоном світу в першій важкій версії, а Василь Ломаченко - чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі.

Спільну фотографію трьох чемпіонів світу опублікував спільний Instagram-аккаунт Ломаченко і Усика.

У коментарях користувачі захопилися успіхами українських боксерів, назвавши їх абсолютним домінуванням на світовій боксерській арені.

"Ніхто не може зупинити українців, абсолютне домінування в боксі", "Світові боксери!", "Пишаємося, так як це наші пацани", "команда з порятунку світу", "Три богатирі", "рівень крутизни фото зашкалює", "наша гордість, українські чемпи"," Прекрасні і непереможні! Феєрична команда!", "Українські отамани", "Ви просто космос", "Боксери з Великої літери", "Топи", "Банда, банда", "Колір українського боксу! Люди якими пишаємося!", "Пишаюся вами, чоловіки", "Чемпіонів багато не буває", - пишуть користувачі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Стівенсон потрапив до лікарні після бою з Гвоздиком.