RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Арсенал" у феєричному матчі виграв дербі Північного Лондона: відеоогляд

У матчі 14-го туру чемпіонату Англії "Арсенал" на своєму полі обіграв "Тоттенгем Готспур" з рахунком 4:2. Матч відбувся на стадіоні "Емірейтс".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Арсенал" - "Тоттенгем Готспур".

"Арсенал" з перших хвилин матчу кинувся в атаку і незабаром відкрив рахунок. Вертонген зіграв рукою в своїй штрафній, арбітр призначив пенальті, який реалізував Обамеянг. Господарі продовжували атакувати, але несподівано отримали два голи в свої ворота. Спочатку Дайер точно пробив головою після штрафного, а потім Кейн реалізував 11-метровий.

У другому таймі "каноніри" переломили хід зустрічі. Спочатку Обамеянг класним дальнім ударом зрівняв рахунок, а ще через кілька хвилин Ляказетт і Торрейра добили гостей.

АРСЕНАЛ - ТОТТЕНГЕМ ГОТСПУР: ВІДЕО ГОЛІВ

Завдяки перемозі "Арсенал" піднявся на четверте місце в Прем'єр-лізі, набравши 30 очок. "Тоттенгем", маючи в активі також 30 очок, опустився на п'яту позицію.

"Арсенал" - "Тоттенгем Готспур" - 4:2 (1:2)

Голи: Обамеянг (10, з пенальті, 56), Ляказетт (74), Торрейра (77) - Дайер (30), Кейн (34, з пенальті)

"Арсенал": Лено, Папастатопулос, Холдинг, Колашинац, Мустафі (Гендузі, 71), Мхітарян (Ремзі, 46), Торрейра, Івобі (Ляказетт, 46), Джака, Бельєрін, Обамеянг.

"Тоттенгем Готспур": Льоріс, Вертонген, Девіс (Роуз, 82), Ор'є, Фойт, Сіссоко, Дайер, Еріксен, Аллі (Уінкс, 79), Сон Хин Мін (Лукас Моура, 79), Кейн.

Попередження: Вертонген (9), Дайер (32), Мустафі (37), Джака (49), Аллі (65), Торрейра (78), Орье (90).

Вилучення: Вертонген (85).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ