RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відомий український футболіст нарвався на штраф через патріотичний вчинок в Угорщині: опубліковано фото

Український футболіст Юрій Габовда, який виступає за угорський клуб "Халадаш", красиво підтримав Україну після одного з матчів.

Відразу після закінчення поєдинку чемпіонату Угорщини проти ДВТК Габовда зняв з себе ігрову футболку, під якою була інша - з написом "Pray for Ukraine" ("Помоліться за Україну") і прапором України.

Габовда приєднався до флешмобу посольства України в Угорщині, який був організований з метою привернути увагу світу до агресії Росії по відношенню до України.

В інтерв'ю Tribuna.com український футболіст заявив, що за цей вчинок в Угорщині його оштрафують.

"Перед матчем мені сказали, що місцева федерація оштрафує, якщо одягну таку футболку. Але мені все одно на той штраф. Я дуже переживаю і молюся за Україну. На телебаченні в аналітичній програмі обговорюють цей напис. Схоже, таки штраф. Чому не показав футболку після забитого м'яча? Після гола не міг ризикувати, тому що отримав би жовту. А я захисник, який повинен завжди грати жорстко. Тим більше в грі за 6 очок", - зазначив Габовда.

Додамо, що в цьому матчі Габовда забив свій перший гол в Угорщині.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відомий український спортсмен відмовився виступати за Росію після анексії Криму.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол