RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

"Манчестер Юнайтед" і "Арсенал" в шикарному матчі поділили очки в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі 15-го туру чемпіонату Англії "Манчестер Юнайтед" на своєму полі зіграв внічию з "Арсеналом" з рахунком 2:2. Зустріч відбулася на стадіоні "Олд Траффорд".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Юнайтед" - "Арсенал".

Рахунок був відкритий в середині першого тайму. Мустафі пробив головою після кутового, де Хеа випустив м'яч з рук і він перетнув лінію воріт - 0:1. Через кілька хвилин господарі зуміли відігратися. Еррера прострілив на Марсьяля і француз був точний з близької відстані - 1:1. У другому таймі "Арсенал" знову вийшов вперед, відзначився Ляказетт з пасу Мхітаряна - 1:2. Але всього через хвилину Лингард скористався помилкою оборони "Арсеналу" і зрівняв рахунок - 2:2.

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД - АРСЕНАЛ: ВІДЕО ГОЛІВ

Після цього матчу "Арсенал" з 31 набраним очком опустився на п'яте місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. "Манчестер Юнайтед", набравши 23 очка, займає восьму позицію в АПЛ.

У наступному турі "Арсенал" вдома зіграє з "Хаддерсфілдом", а "МЮ" на своєму полі прийме "Фулгем". Обидва матчі відбудуться 8 грудня.

"Манчестер Юнайтед" - "Арсенал" - 2:2 (1:1)

Голи: Марсьяль (30), Лінгард (69) - Мустафі (26), Ляказетт (68)

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Смоллінг, Рохо (Феллайні, 72), Дарміан, Байї, Лінгард (Погба, 75), Матіч, Марсьяль (Лукаку, 63), Еррера, Далот, Решфорд.

"Арсенал": Лено, Мустафі, Холдинг (Ліхтштайнер, 36), Колашинац, Папастатопулос, Ремзі (Мхітарян, 46), Торрейра, Івобі (Ляказетт, 65), Гендузі, Бельерін, Обамеянг.

Попередження: Мустафі (37), Рохо (38), Лингард (40), Бельерін (41), Матіч (42), Торрейра (86).