RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Непереможний український боксер захистив титул чемпіона світу

Український боксер в найлегшій вазі Артем Далакян (18-0, 13 КО) захистив титул чемпіона світу за версією WBA в бою з домініканцем Грегоріо Леброном (21-5, 16 КО). Бій відбувся в Києві на вертолітному майданчику в КВЦ "Парковому".

У п'ятому раунді Далакян тричі відправив суперника в нокдаун і рефері зупинив поєдинок. Для 31-річного Далакяна захист чемпіонського титулу став другим в кар'єрі.

Таким чином, в Україні як і раніше чотири чемпіони світу з боксу. Олександр Усик є абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, Василь Ломаченко володіє чемпіонськими поясами за версіями WBA і WBO в легкій вазі, Олександр Гвоздик - чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі.

В андеркарті цього поєдинку здобули перемоги ще двоє українських боксерів: Владислав Сіренко нокаутував бразильця Насіменто в 3-му раунді, Олександр Захожий послав у нокаут бразильця Жуніора в третьому раунді.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що український боксер Василь Ломаченко в наступному бою може зустрітися з британцем Ентоні Кроллою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс