RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Непереможений російський боксер кинув виклик Усіку

Російський боксер у важкій вазі Олексій Єгоров (6-0, 5 КО) заявив, що він хоче провести чемпіонський бій з українцем Олександром Усиком (16-0, 12 КО).

Слова Єгорова наводить "Р-Спорт".

"Моя мета - завоювання пояса. Я готовий хоч в наступному бою вийти на чемпіонський бій. У мене великий досвід, тому я не соромлюся це говорити. Я хочу цього. Зараз пояса у однієї людини (Усика), треба з ним боксувати. Чому ні? Це спорт, бокс, треба битися з найсильнішими. Чому я повинен не хотіти зустрічі з ним? Буде чемпіоном хтось інший - буду хотіти зустрічі з іншим. Нерозумно говорити, що я не хочу з ним боксувати. Я, звичайно, хочу цього", - сказав Єгоров.

Нагадаємо, що 31-річний Усик минулого літа став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. 27-річний Єгоров є чемпіоном Європи-2013.

Втім, бій між Єгоровим і Усиком малоймовірний у зв'язку з нерозкрученістю першого. До того ж, Усик планує перейти в суперважку вагу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що можливий суперник Усика Ділліан Уайт здобув яскраву перемогу нокаутом в бою з Дереком Чісорою.