RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Найкраща тенісистка України назвала гучну мету на 2019 рік

Перша ракетка України Еліна Світоліна заявила, що в наступному році вона має намір стати першою ракеткою світу, а також виграти турнір із серії Великого Шолома.

Слова Світоліной призводить BTU.

"Виграти Великий Шолом і стати першою ракеткою світу - це завжди будуть мої цілі на сезон. Мені потрібно бути здоровою. Я знаю, що, якщо я здорова і психологічно в хорошому стані, то у мене є хороші шанси на мейджорах. У Сінгапурі я відіграла без поразок. Для старту нового сезону це відмінна підмога, але попереду ще багато роботи. На Великих шоломах мені потрібно бути готовою боротися все два тижні, є багато маленьких випробувань, які потрібно подолати за цей час. Я все одно не хочу покладати якесь тиск на себе, тому що це той наступний крок, який я повинна зробити. Будуть такі моменти на Великих шоломах, коли у мене будуть шанси і потрібно бути готовою їх використовувати. Це для мене має велике значення", - сказала Світоліна.

Нагадаємо, що в 2018 році 24-річна Світоліна виграла Підсумковий турнір WTA, в якому взяли участь найкращі тенісистки за підсумками року. У рейтингу WTA українка закінчила рік на четвертому місці.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Світоліна порадувала користувачів мережі запальним танцем на тренуванні.