RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

We are the champions: мережу вразило зворушливе відео про тріумф українських боксерів в 2018 році

Українські боксери Василь Ломаченко, Олександр Усик та Олександр Гвоздик завершили 2018-й рік в статусі чемпіонів світу. На честь українців звучить легендарна композиція групи Queen - We are the champions.

Відеоролик з фрагментами боїв українців під цю пісню опублікував Youtube-канал VideoBoxing.

Ролик припав до душі користувачам мережі: "Молодь беріть приклад з наших найбільших спортсменів. Дякую за ваші перемоги! Україна пишається вами!!!", "Великі і гідні чемпіони!!! Дуже радий за них, радий за те що вони є! Дякую їм за їх красиві і видовищні бої! Удачі їм і здоров'я, і нехай вони ще довго радують нас перемогами!"," Українські боксери Найкращі, всегда вболіваємо за Україну, вітання всім друзі з Криму Ялта Україна, Слава Україні", "Обожнюю і пишаюся нашими хлопцями! Папаченко тільки фрагментарно був вкадре, але ж без нього нічого і нико про б не було!", Молодці!!! Пишаємося!!!".

У 2018 році 31-річний Усик став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. Український боксер провів три поєдинки і здобув перемоги над представником Латвії Майрісом Брієдісом, росіянином Муратом Гассієвим і британцем Тоні Белью.

30-річний Ломаченко провів два бої, переміг венесуельця Хорхе Лінареса і пуерторіканця Хосе Педрасу, і став чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO.

31-річний Гвоздик також бився двічі, здобувши перемоги над французом Мехді Амаром і канадцем Адонісом Стівенсоном. Завдяки останньої перемоги Гвоздик став чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що найкращим боєм 2018 року був визнаний Ломаченко - Лінарес.