RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Росіяни або "Кінг Конг": названо імена найбільш вірогідних суперників Усика в наступному бою

Промоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк назвав імена найбільш вірогідних суперників українця в наступному бою.

Слова Красюка наводить паблік "Бокс" в соціальній мережі "В контакті".

"Можу вже точно сказати, що є проблеми з підбором суперників для Усика в супертяжах. Джозеф Паркер і Джаррелл Міллер відмовилися від бою, Карлос Такам кинув виклик Дереку Чісорі, а Ділліан Уайт, швидше за все, проведе в квітні бій з Ентоні Джошуа. З хороших опонентів для дебюту Усика в хевівейті залишилися тільки Олександр Повєткін і Луїс Ортіс. З ймовірністю 70% хтось із них стане першим суперником Усика в суперважкій вазі.

Якщо не вдасться з ними домовитися, то Усик проведе в березні обов'язковий захист проти Дениса Лебедєва в крузервейті. В кінці наступного тижня, ми зустрінемося з Едді Хірном і все обговоримо", - сказав Красюк.

Відзначимо, що Повєткін (34-2, 24 КО) в своєму останньому бою у вересні нокаутом програв Джошуа, Ортіс (30-1, 25 КО) на прізвисько "Кінг Конг" на початку грудня нокаутував Тревіса Кауффмана, а Лебедєв (32-2 -, 23 КО) в кінці листопада рішенням суддів переміг Майка Уїлсона.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що американський боксер польського походження кинув виклик Усику.