RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Від рекету до бомжування в Азії: в мережі знайшли відомого українського футболіста

Українські туристи зустріли в Малайзії людину без певного місця проживання, який виявився колишнім гравцем київського "Динамо" Борисом Деркачем.

Про це повідомляє спільнота Troublemakers & Ultras Action в Facebook.

54-річний Деркач під час перебування футболістом виступав за харківські "Металіст" і "Маяк", київські СКА, ЦСКА, потім повернувся в "Металіст", після чого перейшов в "Динамо". У складі останнього він в 1990 році став чемпіоном СРСР.

У Києві Деркач пристрастився до гри в казино, де і примудрився програти близько 20 тисяч доларів. Потім він грав в миколаївському "Евісі" і болгарському "Левскі", після цього перебрався в угорську "Ніредьхазу". В Угорщині футболіст вступив до злочинне угруповання і під час пограбування поранив двох повій і сутенера. За це Деркач був засуджений на 11 років, а за спробу втечі йому додали ще чотири роки. Відсидівши сім років в Угорщині екс-хавбек був екстрадований в Україну, де був достроково звільнений в 2004 році. Потім займався агентської діяльністю з пошуку молодих талановитих футболістів.

Зараз Деркач знаходиться в Куала-Лумпур без паспорта, який заклав. За його словами, він добре заробив будучи бандитом, але тепер не має житла і веде спосіб життя бомжа.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що легендарний Дієго Марадона був виписаний з лікарні після госпіталізації через кровотечі в шлунку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол