RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Він психопат: англійська модель виступила із сенсаційною заявою про зірку світового футболу

Колишня дівчина нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду, англійська модель Жасмин Леннард виступила із сенсаційною заявою про португальця і підтримала американку Кетрін Майоргу, яка звинувачує футболіста в згвалтуванні.

У Twitter Леннард розповіла про погрози з боку Роналду, заявила, що у неї є всі докази, а також звернулася до команди юристів Майорги, заявивши, що може допомогти їм у справі проти футболіста.

"Ніхто не має ні найменшого уявлення, хто такий Кріштіану. Але якщо у людей було хоч якесь уявлення про нього, вони б злякалися. Я більше не буду сидіти, склавши руки, і дивитися, як він бреше в своїй зарозумілій бездушній манері. Роналду думає, що йому це зійде з рук. Не цього разу.

У мене були стосунки з ним, а протягом останніх півтора років ми спілкувалися майже щодня, і у мене є повідомлення і записи, які будуть важливі для слідства, а також продемонструють, що він нездоровий. Кріштіану зізнавався, що має серйозні проблеми з психічним здоров'ям. Усе його життя - це брехня, а сам він чортів психопат. У мене сотні повідомлень про те, що він приймає, про те, як він психологічно залякує мати своїх дітей, повідомлення про всі випадки, коли він зраджував їй", - написала Леннард.

Модель повідомила, що Роналду погрожував їй, коли вони були разом

"Він говорив мені, якщо я зустрінуся з кимось ще або якщо я вийду з дому, то мене викрадуть, моє тіло поріжуть, покладуть в сумку і викинуть в річку. Так, у мене є докази всього, що я говорю. Він психопат. Надсилав мені зарозумілі повідомлення, де говорив, що все зійде йому з рук, тому що світ обожнює його. На щастя, я розумна дівчина і зберегла безліч доказів", - додала Леннард.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що модель зробила пікантний вчинок заради нападника "Барселони" Ліонеля Мессі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: Роналду