RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Один з найкращих тенісистів світу зробив гучну заяву зі сльозами на очах: відео

Екс-перша ракетка світу, дворазовий олімпійський чемпіон Енді Маррей заявив про рішення завершити кар'єру через постійний біль у стегні.

Про це Маррей повідомив на спеціальній прес-конференції.

Британський тенісист не зміг стримати сліз. Вже на початку прес-конференції Маррей розплакався і на деякий час покинув зал.

"Відчуваю себе не дуже добре. Вже давно намагаюся цього позбутися. Сильний біль триває вже біля двадцяти місяців. Я зробив уже все, що можна, щоб привести стегно в порядок. Особливо не допомогло. Мені краще, ніж півроку тому, але навіть при цьому біль все одно сильний. Це важко", - сказав Маррей.

"На Austalian Open я ще зіграю. Я можу грати, просто не на тому рівні, на якому хочу. Та й справа не тільки в рівні. Біль занадто сильний. Я просто не хочу грати в такому режимі. Я все зробив, щоб від ньогої позбутися, але нічого не допомогло.

У грудні під час передсезонної підготовки я поговорив зі своєю командою і сказав їм, що не можу так продовжувати. Що мені потрібна якась кінцева точка, тому що неможливо грати через біль, не розуміючи, коли це скінчиться. Я сказав хлопцям, що, напевно, можу пограти до Вімблдону, тому що саме там я хотів би зупинитися, закінчити грати. Але зараз я вже не впевнений, що зможу протягнути стільки. Є висока ймовірність, що Australian Open - мій останній турнір", - сказав тенісист зі сльозами на очах.

Відзначимо, що влітку 2017 року Маррей переніс операцію на стегні.

"У мене патологічно пошкоджено праве стегно. Я грав через біль не один рік. Операція повинна була виправити ситуацію наскільки це можливо. Біль після неї не зменшився, і весь час з тих пір я борюся з ним", - зізнався тенісист.

Нагадаємо, 31-річний Маррей також є триразовим переможцем турнірів "Великого шолома". Всього на його рахунку 47 перемог на турнірах ATP.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відомий український тенісист серйозно постраждав від своєї домашньої тварини.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Теннис