RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У "Динамо" розкрили цікаві подробиці трансферу бомбардира з Іспанії

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував підписання іспанського нападника Франа Соля.

Слова Суркіса наводить офіційний сайт київського клубу.

Президент "Динамо" підкреслив, що, на відміну від багатьох іноземців, Соль хотів виступати в Україні.

"Ми давно стежили за цим футболістом. Можна сказати, що вже рік наші селекціонери його відстежували. Ми хотіли його запросити ще влітку, але тоді у нас це не вийшло, перш за все, тому що "Віллем II" не хотів його відпускати. Йому пропонували перейти в клуб АПЛ, але він з якихось причин не перейшов.

Ми були наполегливі, і в цьому нам допоміг і сам футболіст, який виявив величезне бажання грати в Україні, що сьогодні ми бачимо не дуже часто. І це людина, яка народилася в Мадриді, пройшла школу мадридського "Реала". Він виявив бажання приїхати до нас - це дорогого коштує. Природно, тепер ми чекаємо від нього те, заради чого ми його запросили - голи", - сказав Суркіс.

Президент "Динамо" зазначив, що трансфер був здійснений, так як у нападника киян Артема Бесєдіна знову з'явилися проблеми зі здоров'ям.

"Думка наших селекціонерів було однозначним: Соль - це футболіст, який відразу може допомогти команді в тому аспекті, в якому ми, на жаль, мали потребу в цьому сезоні - у нас дуже кульгала результативність. Не знаю, що було б, якби Бесєдін був здоровий. Але зараз у нього знову є проблеми. Згідно з висновком лікарів Артему, ймовірно, доведеться робити операцію. Тому придбання Соля дуже цінне для нас, і я дуже задоволений, що нам вдалося цей трансфер здійснити", - підкреслив Суркіс.

"Нам було непросто домовитися з голландським клубом. Але коли ми продаємо футболіста, теж хочемо заробити більше, а хтось хоче купити дешевше. Це нормально, це ринок. На це ніхто не ображається, і всі вели себе досить цивілізовано і спокійно", - додав Суркіс.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що стало відомо, скільки "Динамо" буде платити Солю.