RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Тренер збірної України з біатлону назвав склад на найближчі гонки

Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Андрій Прокунін повідомив, що Юлія Джима пропустить шостий етап Кубка світу, який відбудеться Антхольці.

Слова Прокуніна призводить XSport.ua.

"Юлія Джима точно пропускає Антхольц. По Олені Підгрушній питання ще відкрите. Можливо, вона побіжить спринтерську гонку, щоб дати оцінку її стану. Сестри Семеренко і Меркушина залишаться на зборі в Антхольці і готуватимуться на Європу.

Журавок буде бігти в Антхольці. Тепер вона з командою, значить візьме участь в заокеанських етапах. Потім повернеться в Європу. Такий же маршрут належить і Олені Підгрушній і Юлії Джимі. Решту дівчат ми, напевно, залишимо в Європі відновлюватися до чемпіонату Європи і світу ", - сказав Прокунін.

Етап в Антхольці відбудеться з 24 по 27 січня, чемпіонат Європи пройде з 18 по 24 лютого, а чемпіонат світу - з 7 по 17 березня.

Після шести етапів лідером загального заліку Кубка світу є італійська біатлоністка Доротея Вірер, яка набрала 498 очок. Друге місце займає її співвітчизниця Ліза Вітоцці (480). Також до трійки найсильніших входить словачка Пауліна Фіалкова (449). Українські спортсменки розташовуються в такий спосіб: 28 - Олена Підгрушна (141), 33 - Юлія Джима (119), 35 - Анастасія Меркушина (119), 36 - Віта Семеренко (115), 40 - Валя Семеренко (92) і 60 - Юлія Журавок (21).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що жіноча збірна України посіла 15 місце в естафеті в Рупольдингу.