RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Здатна боротися і перемагати кращих: Світоліна прокоментувала вихід до чвертьфіналу Australian Open

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу в 1/8 фіналу Australian Open над американкою Медісон Кіз (6:2, 1:6, 6:1).

У третьому геймі вирішального сету сьома ракетка світу відіграла у Кіз п'ять брейк-пойнтів. За словами самої Світоліної, їй потрібно було протриматися цей гейм.

"На моїй стороні в той момент було дуже яскраве сонце, і я знала, що в наступному геймі, коли ми поміняємося, у мене буде шанс на прийомі. Так що мені потрібно було на всі сто залишатися в моменті.

Поки що на цьому турнірі я дуже добре подаю, приймаю теж пристойно. Намагаюся постійно тиснути на суперницю. Тому, напевно, я і в чвертьфіналі – тому що у всіх матчах діяла надійно.

Я намагаюся ніколи не випадати з гри, весь час показувати максимум. Я знаю, що здатна боротися і перемагати кращих. Сінгапур мене в цьому переконав: що я можу перемагати найсильніших у складних матчах.

Теніс – такий спорт, де у тебе майже щотижня нове випробування, новий турнір, новий матч, і потрібно бути готовою викладатися на всі сто. Звичайно, неможливо весь час перемагати, але, навіть програючи, потрібно викладатися на всі сто", – сказала Світоліна.

У чвертьфіналі українка зіграє з 21-річною Наомі Осакою.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Світоліна встановила рекорд України на Australian Open.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Теннис