RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Стало відомо, скільки Володимир Кличко може заробити за повернення в ринг

Стало відомо, скільки може заробити український екс-чемпіон світу Володимир Кличко, якщо вирішить повернутися в ринг і провести три бої.

Сайт Sport Arena підрахував можливі гонорари Кличка.

За перший бій після повернення, який повинен носити для Кличка характер розминки і може пройти в Німеччині, український боксер заробить близько 5 мільйонів євро. Відзначається, що українець популярний в Німеччині і не боксував там з 2015 року, тому бій може викликати великий інтерес.

Далі екс-чемпіон може провести реванш з Тайсоном Ф'юрі в Великобританії. За цей поєдинок Кличко отримає близько 10 мільйонів євро. Поєдинок може пройти на "Уемблі" і зібрати 90 тисяч глядачів, а на продажу телеправ можна заробити близько 23 мільйонів євро. Так, перегляд першого бою Кличка і Ф'юрі на платній платформі придбали 545 тисяч фанатів. Тепер же їх може бути вдвічі більше.

Третім боєм Кличка може стати реванш з Ентоні Джошуа. За перегляд першого бою українця і британця в 2017 році заплатили 1 мільйон 532 тисячі британських фанів боксу. При цьому вартість трансляції становила 19,95 фунтів. Також боксери зібрали аншлаг на "Уемблі", де квитки продавалися за ціною від 40 до 2000 фунтів. Гонорар Кличка за реванш складе не менше ніж 15 мільйонів євро.

Таким чином, за повернення в ринг і три бої Володимир Кличко може заробити близько 30 мільйонів євро.

При цьому наголошується, що реванш з Джошуа буде актуальний тільки в тому випадку, якщо Кличко переможе Ф'юрі.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше британський боксер Ділліан Уайт заявив, що Кличко точно повернеться в ринг. У той же час український боксер до цього спростовував інформацію про повернення.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: