RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Відмовилися від збірної: навколо найкращих тенісисток України розгорівся скандал через гроші

Перша ракетка України Еліна Світоліна і третя ракетка країни Даяна Ястремська відмовилися виступати за збірну на Кубку Федерації, незважаючи на досягнуту раніше домовленість.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації тенісу України, агент спортсменок зажадав збільшити суму гонорару за їх виступ за збірну.

"Еліна Світоліна та Даяна Ястремська, незважаючи на досягнуті між сторонами попередні домовленості, не зіграють за національну збірну України в матчах Кубку Федерації у польській Зеленій Гурі. Причиною є нові фінансові умови, що були висунуті агентом обох тенісисток Стефаном Гуровим, який є головою агентства "TOP Five Management".

Не є секретом, що усі провідні гравці отримують призові від Федерації тенісу України за участь у Кубку Девіса та Кубку Федерації. Розмір цієї винагороди відомий гравцям перед початком кожного сезону та базується на їх поточному рейтингу. Також розмір цієї винагороди визначається можливостями бюджету Федерації.

Сподіваємося на зміну ставлення українських тенісисток до виступів за національну збірну команду України. Вважаємо, що участь у матчах за збірну команди своєї Батьківщини має в першу чергу базуватися на патріотизмі, самовідданості та повазі до спортивної честі України", - йдеться в заяві ФТУ.

Також наголошується, що за збірну України в результаті зіграють Леся Цуренко, Катерина Козлова, Марта Костюк і Надія Кіченок.

З 8 по 9 лютого українки зіграють проти збірних Болгарії, Швеції та Естонії.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Світоліна прикрасила обкладинку еротичного календаря.