RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Скриня Бандери: в Росії голосно описали перехід Ракицького в "Зеніт"

Відомий російський журналіст і коментатор Василь Уткін яскраво прокоментував перехід українського захисника Ярослава Ракицького з "Шахтаря" в "Зеніт".

Про це Уткін написав в своєму Telegram-каналі.

"Про перехід Ракицького. Хайп не припиниться. Це не Домагой Віда, який приїхав і поїхав. Це на - на скільки там років контракт?

Особисто мене дуже тішить той факт, що людина перейшла в одну команду як би з двох. Прийшов в "Зеніт", а пішов з "Шахтаря", ну, і ще зі збірної. Мене абсолютно не цікавить запитання комплектування збірної України. І, думаю, Ракицький прекрасно розумів свої ризики. Відкрив, так би мовити, скриню Бандери...", - написав Уткін.

Також Уткін оцінив моральні і ігрові якості Ракицького.

"Але Ярослав людина широких поглядів. Коли я працював в Україні на Євро-2012, мені показували сюжет, знятий у нього вдома - там був золотий унітаз. Я маю на увазі колір, щодо матеріалу - ляд його знає. Відразу ясно - хлопець чемпіон по духу, максималіст! Бароко в Петербурзі йому сподобається.

А взагалі гравець прикольний. З дуже сильними і з дуже слабкими місцями. Тим самим будівництво оборони в "Зеніті" продовжує залишатися мозаїчне завданням. Ну й добре", - додав журналіст.

Нагадаємо, що 29-річний Ракицький перейшов в "Зеніт" за 10 мільйонів євро. Ця сума може зрости ще на 2 мільйони євро за рахунок бонусів. Футболіст підписав з російським клубом контракт на два з половиною роки.

Раніше "Апостроф" наводив слова журналіста Артема Франкова, який висміяв "Зеніт" за трансфер Ракицького.