RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ломаченко озвучив сенсаційний варіант об'єднання титулів

Український чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко розповів про свої подальші перспективи, а також назвав несподіваний варіант для об'єднання чемпіонських поясів.

В інтерв'ю своєму офіційному YouTube-каналі Ломаченко заявив, що ідеальним варіантом для нього було б провести два бої в один вечір.

"Є кілька варіантів. Перший - обов'язковий захист титулу WBA проти британського претендента Ентоні Кролли. Другий - бій з переможцем бою Коммі - Чанієв, які 2 лютого посперечаються за пояс IBF. Вони вже підписали контракти, що переможець бою в наступному поєдинку будє об'єднувати титули зі мною.

Але завжди є нюанси і перешкоди. Є велика ймовірність того, що мені потрібно буде вибрати: або відстоювати титул WBA, але не боксувати за титул IBF, або боксувати за пояс IBF, але тоді мене позбавлять титулу WBA. Можна, звичайно, переконати WBA, щоб вони почекали, але це навряд чи вийде.

Що для мене краще? Напевно, в один вечір провести обов'язковий захист в поєдинку з Кроллою, а потім відразу ж боксувати за IBF. Провести в один вечір два бої. Це складне питання, якщо серйозно. Рішення буде за мною", - сказав Ломаченко.

"Якщо захищати титул WBA, я розумію, що пояс IBF тоді піде кудись у бік, тому що у нового чемпіона будуть свої претенденти. В цілому моя мета на 2019 рік - проводити цікаві бої, щоб люди раділи і отримували задоволення від переглядів", - додав Ломаченко.

Нагадаємо, свій наступний бій Ломаченко проведе 12 квітня.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що мережу вразили фото ризикованого хобі Ломаченка.