RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Підсилилися українцем і легіонером: "Шахтар" представив новачків

Чемпіон України донецький "Шахтар" перед стартом в плей-офф Ліги Європи представив двох новачків, які приєдналися до команди в зимове міжсезоння: українського захисника Валерія Бондаренка та ізраїльського півзахисника Манора Соломона.

Фото з презентації гравців були опубліковані на офіційному сайті "Шахтаря".

Головний тренер "гірників" Паулу Фонсека вручив новачкам футболки з ігровими номерами. Бондаренко гратиме за "Шахтар" під №15, а Соломон - під №19.

"Манор прийшов у "Шахтар", тому що володіє характеристиками, які добре інтегруються в наш стиль гри. У нас відмінні можливості: можемо використовувати його на обох флангах, поставити Тайсона на позицію атакуючого півзахисника, а Соломона задіяти як вінгера. З цими футболістами ми маємо певні альтернативи, адже всім потрібен відпочинок, і я також повинен проводити деяку ротацію. Манор - молодий гравець з прекрасними якостями, він, безсумнівно, буде дуже важливий для "Шахтаря", - сказав Фонсека.

Також головний тренер "Шахтаря" відзначив, що Бондаренко не зможе дебютувати за "гірників" в матчі проти "Айнтрахта" через травму.

Новачки "Шахтаря" в ході презентації провели автограф-сесію для юних фанатів.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Шахтар" зіграв внічию в останньому матчі перед Лігою Європи.