RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Повєткін може відмовитися від супербою з Усиком: названо причину

Промоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк заявив, що команда українського боксера чекає відповіді від Олександра Повєткіна, а також пояснив, чому росіянин може відмовитися від поєдинку.

Слова Красюка наводить "Сегодня".

"Все просто. Ми зробили пропозицію Повєткіну і чекаємо його реакції. Не просто так чекаємо, а найближчим часом ми повинні отримати відповідь - так чи ні. Що бентежить Повєткіна? Він не молодий боксер, який тільки починає, а досить досвідчений, і у хлопця не так багато часу залишилося проявити себе в боксі. Все, що йому потрібно зараз, - це кілька великих боїв. І, на мій погляд, це і є каменем спотикання. Він знає рівень Усика, знає ризики", - сказав Красюк.

Промоутер також висловив упевненість, що бій Усик - Повєткін буде цікавий американській публіці:

"У Чикаго - одна з найбільших українських діаспор - там сотні тисяч живуть. Так, звичайно, попит буде. Навіть немає сумнівів, що він буде. Усик у нас боєць року за версією п'яти або семи різних організацій. Ми занадто погано думаємо про Усика.

Він, звичайно, ще не така зірка, як Флойд Мейвезер, але про нього дуже багато говорять, він цікавий, його хочуть дивитися. І телевізійний партнер DAZN також зацікавлений в такому поєдинку. Це не просто поєдинок - це найпотужніший поєдинок! У суперважкій вазі - суперподія".

"Хто, якщо не Повєткін? Не скажу! Є у нас варіанти цікаві", - додав Красюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що наступний бій Усика пройде 18 травня в США.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що Усик здивував фанатів свіжим фото.