RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Феєрична гра Мессі принесла "Барселоні" перемогу над "Севільєю": відеоогляд

У матчі 25-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" на виїзді обіграла "Севілью" з рахунком 4:2. Зустріч відбулася в Севільї на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Севілья" - "Барселона".

Перемогу каталонському клубу приніс Ліонель Мессі, який забив три м'ячі, а також віддав гольову передачу.

Рахунок в середині тайму відкрив Хесус Навас, який реалізував вихід один на один. Але всього через кілька хвилин положення зрівняв Мессі, який точно пробив з льоту після передачі Івана Ракитича. У кінцівці першого тайму "Севілья" знову вийшла вперед, відзначився Меркадо.

Другий тайм виявився бенефісом Мессі. Спочатку аргентинець зрівняв рахунок, точно пробивши у верхній кут з незручною правої ноги, а потім вивів команду вперед, перекинувши голкіпера з близької відстані. Перед самим фінальним свистком Мессі вивів Суареса один на один і уругваєць легко перекинув Вацліка.

Завдяки перемозі "Барселона", яка лідирує в чемпіонаті Іспанії, збільшила відрив від найближчого переслідувача до 10 очок. "Севілья" залишилася на п'ятому місці.

"Севілья" - "Барселона" - 2:4 (2:1)

Голи: Навас (22), Меркадо (42) - Мессі (26, 67, 85), Суарес (90+3)

"Севілья": Вацлік, Меркадо (Васкес, 51), Гомес, К'єр, Вебер (Амаду, 58), Банега, Навас, Ріг (Меса, 62), Сарабія, Промес, Бен-Йеддер.

"Барселона": тер Штеген, Піке, Умтіті, Семеду (Роберто, 46), Альба, Відаль (Дембеле, 46), Ракітіч, Бускетс, Коутіньо (Аленья, 79), Мессі, Суарес.

Попередження: Піке (38), Ріг (49), Вебер (57), Васкес (70), К'єр (80), Сарабія (83), Меса (90).