RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" завоював Кубок ліги в битві з "Челсі": відеоогляд

"Манчестер Сіті" став володарем Кубка англійської ліги 2018-2019. У фінальному матчі "городяни" по пенальті обіграли "Челсі".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Челсі" - "Манчестер Сіті".

Основний час матчу пройшов з мінімальною кількістю гострих моментів і завершився без забитих голів. Не змогли команди відкрити рахунок і в овертаймі - єдиний небезпечний момент в додатковий час виник біля воріт "Челсі", але захисник не дозволив Серхіо Агуеро забити з меж воротарського.

У кінцівці овертайму "Челсі" хотів замінити голкіпера, проте Кепа Аррісабалага, якому раніше знадобилась допомога лікарів, відмовився залишати поле, що сильно розлютило головного тренера "синіх" Мауріціо Сарри.

У серії пенальті у "Челсі" не забили Жоржиньо, на удар якого зреагував голкіпер, а також Давид Луїс, який пробив в штангу. "Ман Сіті" допустив тільки один промах - не забив Лерой Сане. Вирішальний пенальті у "городян" на рахунку Рахіма Стерлінга.

Відзначимо, що весь матч в складі "Ман Сіті" провів українець Олександр Зінченко.

"Манчестер Сіті" в шостий раз в історії став володарем Кубка англійської ліги.

"Челсі" - "Манчестер Сіті" - 0:0 (3:4 по пенальті)

"Челсі": Аррісабалага, Аспілікуета, Давид Луїс, Рюдігер, Емерсон, Жоржиньо, Канте, Барклі (Лофтус-Чик, 89), Вілліан (Ігуаїн, 95), Азар, Педро (Хадсон-Одоі, 80)

"Манчестер Сіті": Едерсон, Уокер, Отаменді, Ляпорт (Компані, 46), Зінченко, Фернандіньо (Данило, 91), Давид Сільва (Гюндоган, 79), Де Брюйне (Сане, 86), Бернарду Сілва, Стерлінг, Агуеро

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ