RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У "Динамо" звернулися до полонених українських моряків: опубліковано фото

Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук від імені всього київського клубу написав листа українським морякам, які знаходяться в російському полоні.

Про це повідомляє сторінка Druzi Dynamo в Facebook.

"Хлопці, хочу висловити слова щирої вдячності за вашу службу, і сказати, що вдома вас чекає вся наша велика українська родина. Ви - сила. Ви - приклад стійкості духу. Ваша мужність, честь, хоробрість, відвага і віра - це те, що залишиться величезним слідом, який дасть приклад підростаючому поколінню. Я знаю, вам зараз важко. Як відомо, саме в хвилину відчаю починає дути попутний вітер.

Бажаю і вірю, що день зустрічі на нашій рідній землі настане дуже скоро. Тисну руку кожному з вас. З великою повагою до вас - вся команда "Динамо" Київ", - йдеться в листі.

Таким чином, "Динамо" приєдналося до акції кримських активістів Османа Пашаєва і Лейли Омер, а також Наталії Красненкової, які вирішили зібрати листи відомих людей до українських моряків.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше полонених українських моряків також підтримав воротар "Шахтаря" Андрій П'ятов.