RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

"Челсі" здобув важливу перемогу в лондонському дербі: відеоогляд

У рамках 28-го туру англійської Прем'єр-ліги відбулося лондонське дербі - "Челсі" приймав "Тоттенхем". Господарі поля здобули перемогу з рахунком 2:0.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Челсі" - "Тоттенхем".

У першому таймі рахунок в матчі відкритий не був, але обидві команди були близькі до цього - і "Челсі", і "Тоттенхем" рятував каркас воріт. Так, "шпор" виручила штанга після удару Гонсало Ігуаїна на початку матчу, а за "Челсі" зіграла поперечина після удару Гаррі Уінкса в кінцівці тайму.

Після перерви рахунок був відкритий першим в матчі ударом у ворота - Педро обіграв суперника і майже від кута воротарського майданчика відправив м'яч між ніг Уго Льорісу.

Під кінець зустрічі господарі зміцнили перевагу завдяки автоголу - Кіран Тріпп'єр відправив м'яч у сітку повз Льоріса, який вийшов назустріч.

Таким чином, "Челсі" набрав 53 очки і залишається на шостому місці (але у "синіх" є матч в запасі). У "Тоттенхема" - 60 очок і третя сходинка.

"Челсі" - "Тоттенхем" - 2:0

Голи: Педро, 57, Тріпп'єр, 84 (автогол)

"Челсі": Кабальєро, Аспілікуета, Рюдігер, Давид Луїс, Маркос Алонсо, Жоржиньо, Канте, Ковачич (Лофтус-Чик, 77), Педро, Ігуаїн, Азар (Вілліан, 60)

"Тоттенхем": Льоріс, Тріпп'єр, Алдервейрелд, Санчес, Девіс, Уінкс, Сіссоко (Роуз, 86), Еріксен, Ламела (Льоренте, 70), Сон (Лукас, 80), Кейн

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", "Челсі" став суперником "Динамо" по 1/8 фіналу Ліги Європи.