RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Динамо" здобуло четверту перемогу поспіль в чемпіонаті України: відеоогляд

У матчі 20-го туру чемпіонату України київське "Динамо" на виїзді переграло чернігівську "Десну" з рахунком 2:1. Зустріч відбулася в Чернігові на стадіоні імені Юрія Гагаріна.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Десна" - "Динамо".

Рахунок в середині першого тайму відкрив Кендзьора, який виявився спритнішим за всіх у штрафному суперника при подачі з кутового. Кендзера доклав ногу і до другого голу, саме його простріл замкнув Буяльський. Здавалося, що "Динамо" без проблем доведе матч до перемоги, але в кінці зустрічі Картушов зумів відіграти один гол. Останні хвилини склалися для гостей нервово, але їм вдалося вистояти і здобути четверту перемогу поспіль в чемпіонаті України.

ДЕСНА - ДИНАМО: ВІДЕО ГОЛІВ

Після 20 турів "Динамо" займає друге місце в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи на чотири очки від лідируючого "Шахтаря", який має матч в запасі. "Десна" залишилась на п'ятій позиції.

У наступному турі "Динамо" на своєму полі зіграє з "Арсеналом". Матч відбудеться 10 березня.

"Десна" - "Динамо" - 1:2 (0:1)

Голи: Картушов (83) - Кендзьора (25), Буяльський (69)

"Десна": Литовка, Д. Фаворов, Гітченко, Імереков, Парцванія, Огиря (Козак, 89), Немчанінов (Богданов, 64), Картушов, Мостовий, А. Фаворов, Безбородько (Сергійчук, 73).

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Шабанов, Миколенко, Сидорчук (Кадар, 86), Шепелев, Циганков, Буяльський (Гармаш, 90+2), Шапаренко, Соль (Русин, 45+2).

Попередження: А. Фаворов, Безбородько, Сергійчук, Парцванія - Русин