RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

"Шахтар" здобув важку перемогу над "Чорноморцем" у чемпіонаті України: відеоогляд

У матчі 20-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" обіграв одеський "Чорноморець" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Одесі на стадіоні "Чорноморець".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Чорноморець" - "Шахтар".

Матч пройшов з відчутною перевагою "Шахтаря", але без великої кількості небезпечних моментів. У першій половині ближче до успіху навіть були господарі, але П'ятов впорався з ударом Гошкодері з лінії штрафної. У другому таймі "Шахтар" майже не випускав суперника з його половини поля. На 70-й хвилині Мораєс з близької відстані пробив повз голкіпера, але господарів врятував Голіков, який вибив м'яч з лінії. Вирішальним став епізод на 75-й хвилині. Новачок "Чорноморця" Вильхьяльмссон втратив м'яч біля своїх воріт, а потім сфолив у штрафній на Болбаті. Пенальті чітко реалізував Марлос.

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ШАХТАР: ВІДЕО ГОЛА

"Шахтар" здобув третю перемогу поспіль і продовжує впевнено лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату України, випереджаючи "Динамо" на сім очок. "Чорноморець" залишився на 11-й позиції.

У наступному турі "гірники" на своєму полі зіграють з "Карпатами". Матч відбудеться 10 березня.

"Чорноморець" - "Шахтар" - 0:1 (0:0)

Гол: Марлос (76)

"Чорноморець": Литовченко, Міщенко, Грачов, Рижук, Голіков (Павлов, 90), Танчик, Чорний (Вільхалмссон, 70), Морозенко, Гошкодеря, Аржанов, Мусолітін (Хамелюк, 49).

"Шахтар": П'ятов, Ісмаїлі, Хочолава, Кривцов, Болбат, Тайсон, Степаненко, Марлос (Фернандо Педро, 90), Алан Патрік (Соломон, 60), Коваленко (Малишев, 85), Мораєс.

Попередження: Рижук (42), Литовченко (53), Аржанов (59), Кривцов (65), Марлос (90).