RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Фанати збірної України яскраво відреагували на рішення по Ракицькому

Українські вболівальники схвально поставилися до рішення головного тренера збірної України Андрія Шевченка не включати захисника "Зеніта" Ярослава Ракицького до складу національної команди на матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи-2020 проти Португалії та Люксембургу.

Нагадаємо, що 29-річний Ракицький в зимове трансферне вікно перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт". Цей трансфер засудили багато спортсменів, громадські діячі та фанати.

"Дуже послідовно, що заслуговує на повагу", "яка сумна новина! Шампанського за мій рахунок !!!", "Шева всім показавши" де раки зимують "," Ракицький даже з спортивної точки зорі НЕ потрібен СБУ. В обороні ВІН Вже ніякий. А з моральної - дуже правильне решение "," Андрій Миколайович, спасибі !!!!! "," Яка несподіванка) Було б дивно, якби викликав "," Ну і нормально, гопарь не потрібен. Радує, що Кравець повернувся і про Зозулю не забувають. Не розумію тільки чому Болбат в заявці, а Петряк немає "," Шева - мужик "," Не захотів засудили вболівальників. Ракицький своє відіграв, як и в свой годину Хачеріді, более треба довіряті молоді "," Ну що ж, доволі передбачуваності решение ", - пишуть користувачі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Ракицький в Росії принизив український футбол.