RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Чудо в Парижі: "Манчестер Юнайтед" створив неймовірну сенсацію в Лізі чемпіонів - відеоогляд

"Манчестер Юнайтед" сенсаційно пройшов ПСЖ в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів після поразки з рахунком 0:2 в першому матчі. У Парижі підопічні Уле-Гуннар Сульшера виграли з рахунком 3:1.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу ПСЖ - "Манчестер Юнайтед".

"Манчестер Юнайтед" вийшов вперед вже на другій хвилині матчу. Ромелу Лукаку перехопив м'яч після помилки суперника, вийшов один на один, обіграв Джанлуїджі Буффона і відправив м'яч у сітку.

Вже через десять хвилин ПСЖ відігрався - після прострілу Киліана Мбаппе відзначився Хуан Бернат.

На 30-й хвилині "МЮ" знову вийшов вперед - Буффон після дальнього удару відбив м'яч перед собою, і Лукаку виявився першим на добиванні.

Доля протистояння вирішилася в компенсований до другого тайму час - після удару Дієго Далота м'яч в штрафній ПСЖ влучив у лікоть Преснелю Кімпембе, і після відеоповтору арбітри вирішили призначити пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Маркус Решфорд.

ПСЖ - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

"Манчестер Юнайтед" став першим в історії Ліги чемпіонів, кому вдалося пройти в наступний раунд плей-офф після поразки з рахунком 0:2 в домашній зустрічі.

ПСЖ - "Манчестер Юнайтед" - 1:3 (перший матч - 2:0)

Голи: Бернат, 12 - Лукаку, 2, 30, Решфорд, 90+3 (пенальті)

ПСЖ: Буффон, Дані Алвес (Кавані, 90+5), Бернат, Тьяго Сілва, Кімпембе, Маркіньос, Керер (Паредес, 70), Верратті, Мбаппе, Ді Марія, Дракслер (Меньє, 70)

МЮ: Де Хеа, Янг (Грінвуд, 87), Байї (Далот, 35), Смоллінг, Лінделеф, Шоу, Мактомінай, Фред, Перейра (Чонг, 80), Решфорд, Лукаку

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Перший тайм

Другий тайм