RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ліга Європи: російський клуб дивом не зазнав великої поразки в Іспанії

Іспанська "Валенсія" обіграла російський "Краснодар" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи на своєму полі. Зустріч завершилася перемогою господарів з рахунком 2:1.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Валенсія" - "Краснодар".

Зустріч для "Краснодара" почалася вкрай невдало. Вже до 24-ї хвилини форвард "Валенсії" Родріго оформив дубль, при цьому іспанський колектив міг забивати ще не менше трьох м'ячів у першій половині матчу.

У другому таймі господарі поля не збавили обертів, хоча і пропустили на 63-й хвилині від Классона. 2:1 - такий результат залишає "Краснодару" непогані шанси на вихід в чвертьфінал, але фаворитом протистояння залишаються "кажани".

Матч-відповідь пройде 14 березня.

Валенсія - Краснодар 2:1

Голи: Родріго, 12, 24 — Классон, 63

Валенсія: Нето, Габріел, Тоні Лато, Піччіні, Діакаби, Солер, Парехо, Коклен, Гедеш (Черишев, 70), Гамейро (Собріно, 79), Родріго (Санті Міна, 63).

Краснодар:Сафонов, Мартинович, Рамірес, Петров, Спайич, Вандерсон (Сулейманов, 80), Газінський (Голубєв, 89), Стоцький (Арі, 55), Ольссон, Классон, Каборе.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те. що у Росії підтримали рішення Андрія Шевченка не викликати в збірну України Ярослава Ракицького.