RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Манчестер Сіті" розтоптав команду Коноплянки в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: відеоогляд

Англійський "Манчестер Сіті" вийшов в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Команда Олександра Зінченка в матчі-відповіді 1/8 фіналу знищила "Шальке" Євгена Коноплянки.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Шальке".

Рахунок в матчі був відкритий на 35-й хвилині - пенальті за фол на Бернарду Сілві "паненкою" реалізував Серхіо Агуеро. Він же забив через три хвилини, пробивши від кута воротарського між ніг воротарю. А на 42-й хвилині "Ман Сіті" забив третій м'яч, причому за участю українця Олександра Зінченка - після класної передачі гравця збірної України відзначився Лерой Сане.

У другому таймі "Сіті" відзначився ще чотири рази - після передач Сане забивали Стерлінг, Бернарду Сілва і Філ Фоден, а крапку в матчі поставив Габріель Жезус. Відзначимо, що Зінченко у другому таймі зробив два предголевих паси.

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ШАЛЬКЕ: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

Ця перемога не тільки вивела "Манчестер Сіті" в чвертьфінал, але і стала рекордною для "городян" в єврокубках. Настільки крупно "Сіті" раніше ще не перемагав.

"Манчестер Сіті" - "Шальке" - 7:0 (перший матч - 3:2)

Голи: Агуеро, 35 (з пенальті), 38, Сане, 42, Стерлінг, 57, Бернарду Сілва, 71, Фоден, 78, Жезус, 84

"Манчестер Сіті": Едерсон, Уокер, Данило, Ляпорт (Делф, 73), Зінченко, Гюндоган, Давид Сільва (Фоден, 64), Стерлінг, Сане, Бернарду Сілва, Агуеро (Жезус, 64)

"Шальке": Ферманн, Брума, Стамбулі, Сане, Оципка, Сердар, Бенталєб, Коноплянка, Маккенна (Менділь, 74), Бюргшталлер (Тойхерт, 79), Емболо (Скржібскі, 69)

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Перший тайм

Другий тайм