RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Найкраща тенісистка України здобула неймовірну перемогу і пробилася в 1/4 фіналу супертурніру в США: опубліковано відео

Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула перемогу в 1/8 фіналу турніру WTA в Індіан-Веллс над австралійською Ешлі Барті і пробилася до чвертьфіналу.

У першій партії суперниці досить довго впевнено вигравали свої подачі, не даючи опоненту навіть отримати брейк-поінт. У дев'ятому геймі Світоліна зробила брейк і подавала на сет, але програла свою подачу. У підсумку, справа дійшла до тай-брейка, на якому йшла вперта боротьба. Світоліна відіграла потрійний сетбол, а потім зуміла перемогти - 10:8.

У другій партії боротьба складалася схожим чином. Світоліна знову повела з рахунком 5:3 і подавала на матч, але програла подачу, а потім ще три гейми поспіль - 5:7.

Вирішальна партія почалася для українки невдало, вона програла два стартові гейми. За рахунку 1:3 Світоліна перехопила ініціативу, вигравши чотири гейми поспіль, але знову не зуміла завершити сет на своїй подачі - 5:4. Але в цей раз українці вдалося дотиснути суперницю на її подачі - 6:4.

Еліна Світоліна (Україна) - Ешлі Барті (Австралія) - 7:6 (10:8), 5:7, 6:4

У чвертьфіналі Світоліна зіграє проти Маркети Вондроушової з Чехії, яка сенсаційно перемогла другу ракетку світу Симону Халеп.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Леся Цуренко вилетіла з турніру в Індіан-Веллсі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Теннис