RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Все правомірно: в ФФУ зробили заяву про скандал з бразильцем в збірній України

Генеральний секретар Федерації футболу України Юрій Запісоцький прокоментував скандальну ситуацію навколо нападника збірної України Жуніора Мораеса.

Слова Запісоцький наводить офіційний сайт ФФУ.

"При розгляді питання про запрошення Жуніора Мораеса в збірну України для підготовки і участі в матчах з Португалією і Люксембургом ми проаналізували ситуацію з отриманням футболістом громадянства України. Також були проведені консультації з фахівцями з УЄФА і ФІФА, які підтвердили правомірність запрошення Мораеса до складу збірної України .

Тому ми просимо уболівальників зберігати спокій до винесення остаточного рішення УЄФА. Я впевнений, що Комітет з дисциплінарних та етичних питань УЄФА, ознайомившись з аргументацією ФФУ в цьому питанні, залишить без змін результати перших двох матчів збірної України у відборі до Євро-2020 ", - сказав Запісоцький.

Нагадаємо, що збірні Португалії та Люксембургу хочуть оскаржити результати матчів з Україною в кваліфікації Євро-2020 через участь в них Мораеса.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Мораес відкинув всі звинувачення в неправомірності отримання ним українського громадянства.