RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Шахтар - Динамо: відомий тренер оцінив шанси команд у битві за Кубок України

Відомий український тренер Мирон Маркевич оцінив шанси "Шахтаря" і "Динамо" в матчі 1/4 фіналу Кубка України.

Слова Маркевича наводить "Сегодня".

"Думаю, ніщо не завадить "Шахтарю" в цьому сезоні виграти чемпіонат, тому "Динамо" повинно зробити все можливе, щоб поборотися за кубок. Такий клуб, з таким ім'ям повинен щось вигравати - або кубок, або чемпіонат. Повторюся, в чемпіонаті буде складно наздогнати "Шахтар", але за кубок можна поборотися", - сказав Маркевич.

"Я думаю, гравці "Динамо" мобілізуються, футболісти повинні розуміти, за який клуб вони грають. Коли з року в рік нічого не виграєш, звичайно, це відсутність трофеїв турбує уболівальників. Команда в змозі перемогти "Шахтар" в Кубку, в одному матчі, тут немає нічого надзвичайного. Вони повинні проявити характер і показати свою майстерність.

"Шахтар" більш досвідчена команда. А на стороні "Динамо" молодість. Молоді хлопці повинні щось показувати і доводити. Тому що молоді, але їм вже по 20 років і більше, тому пора вже себе проявити. Хотілося, щоб проявив себе Циганков, він непогано відіграв з Люксембургом, витягнув гру. Тому хотілося, щоб він і з "Шахтарем" себе проявив, а не так, що одну гру зіграв, потім його не видно. Потрібно стабільно демонструвати свій клас, виховувати свій характер", - також зазначив тренер.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться 7 квітня на стадіоні "Металіст" у Харкові.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що з'явився яскравий промо-ролик до битви "Шахтаря" і "Динамо" за Кубок України.