RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Шахтар" здобув важку перемогу над "Олександрією" в чемпіонаті України: відео огляд

У матчі 23-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" на виїзді обіграв "Олександрію" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Олександрії на стадіоні "Ніка".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Олександрія" - "Шахтар".

Єдиний гол був забитий на 12-й хвилині зустрічі. Веллінгтон Нем отримав передачу в штрафному майданчику і був збитий Андрієм Цуріковим. "Вирок" арбітра виконав Жуніор Мораес, який виконав 11-метровий удар в стилі Паненки. В середині тайму Цуріков міг виправитися, але ударом з-за меж штрафного влучив у поперечину.

У другій половині зустрічі господарі володіли територіальною перевагою, але до небезпечних моментів справа так і не дійшла.

"Шахтар", набравши 60 очок, продовжує лідирувати в турнірній таблиці Прем'єр-ліги. "Олександрія" залишилася на третій позиції, маючи в активі 41 очко.

У наступному турі "Шахтар" вдома зіграє з "Зорею". "Олександрії" належить виїзна гра зі "Львовом". Обидва матчі відбудуться 13 квітня.

"Олександрія" - "Шахтар" - 0:1 (0:1)

Гол: Мораес (12, з пенальті)

"Олександрія": Паньків, Цуріков, Шендрик, Бабогло, Запорожан (Банада, 85), Ковалець, Гречишкін, Полярус (Пономар, 78), Задерака (Шастал, 71), Лучкевич, Сітало.

"Шахтар": П'ятов, Ісмаїлі, Хочолава, Кривцов, Болбат, Тайсон, Степаненко, Веллінгтон Нем (Дентіньо, 80), Алан Патрік (Майкон, 90), Коваленко (Малишев, 86), Мораес.

Попередження: Цуріков (11), Алан Патрік (30), Коваленко (35), Гречишкін (37), Мораес (37), Степаненко (60), Шендрик (81), Тайсон (90), Сітало (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ