RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Нідерланди в феєричному матчі завоювали путівку в фінал Ліги націй

У півфінальному матчі Ліги націй збірна Нідерландів обіграла національну команду Англії з рахунком 3:1 і вийшла у фінал.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Нідерланди - Англія.

Голландці бадьоро почали матч і втратили кілька непоганих моментів. Але, як не дивно, рахунок відкрили англійці. Де Лігт грубо помилився біля своїх воріт і був змушений в штрафному збити Решфорда. Потерпілий сам взявся пробити пенальті і успішно його реалізував. На початку другого тайму Англія повинна була забивати другий гол, але Санчо слабо вдарив головою з шести метрів і Сіллессен зловив м'яч. На 73-й хвилині де Лігт виправився за свою помилку, точно пробивши головою після розіграшу кутового. Через кілька хвилин Лингард забив гол, але арбітр його скасував після консультації з відеоассістентом. У кінцівці основного часу Бергвейн міг забити переможний гол, але з 10 метрів незбагненним чином пробив повз ворота.

На початку овертайму Стоунз привіз гол у свої ворота. Захисник збірної Англії завозився на лінії штрафного і втратив м'яч, Депай одразу пробив по воротах, Пікфорд удар відбив, але першим на добиванні виявився Промес. М'яч після його удару транзитом від ноги Уокера влетів у ворота. У кінцівці зустрічі англійці придумали ще один гол в свої ворота. Барклі подарував м'яч Депаю, який вивів Промеса практично на порожні ворота.

У фіналі голландці зіграють з Португалією. Англію чекає матч за 3 місце зі Швейцарією. Обидва матчі відбудуться 9 червня.

Нідерланди - Англія - 3:1 (0:1)

Голи: де Лігт (73), Уокер (97, автогол), Промес (115) - Решфорд (32, з пенальті)

Нідерланди: Сіллессен, де Лігт, Блінд, Думфріс, ван Дейк, Депай, де Рон (ван де Бек, 68), Бергвейн (Проппер, 90), Вейналдум, Бабел (Промес, 68), де Йонг (Стротман, 114).

Англія: Пікфорд, Райс (Аллі, 105), Магуайр, Стоунз, Делф (Хендерсон, 77), Стерлінг, Барклі, Уокер, Санчо (Лингард, 61), Чілуелл, Решфорд (Кейн, 46).

Попередження: де Лігт (30), Думфріс (44), Кейн (70), ван де Бек (106).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Овертайми.