RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Україна розгромила Сербію в фантастичному матчі відбору на Євро-2020: відеоогляд

У матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи-2020 збірна України розгромила команду Сербії з рахунком 5:0. Зустріч відбулася у Львові на стадіоні "Арена Львів".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Україна - Сербія.

Вболівальники збірної України з перших хвилин гаряче підтримували своїх улюбленців, не забувши заспівати легендарний хіт про Путіна.

Початок зустрічі видався неспокійним. Миколенко помилився у своєму штрафному, але Прійовіч ударом з близької відстані не влучив у ворота. Рахунок був відкритий на 26-й хвилині. Караваєв прострілив з флангу і Циганков точно пробив з близької відстані. Через дві хвилини Яремчук відібрав м'яч в центрі поля, відпасував на Циганкова, який блискучим ударом з 25 метрів вразив верхній кут сербських воріт. На початку другого тайму Коноплянка отримав м'яч на фланзі, змістився в центр і точно пробив у дальній кут. На 59-й хвилині Караваєв прострілив з флангу і Яремчук забив свій перший гол за збірну України. Крапку в матчі поставив Коноплянка, який точно пробив з 16 метрів.

УКРАЇНА - СЕРБІЯ: ВІДЕО ГОЛІВ

Україна продовжує лідирувати в турнірній таблиці групи В, набравши сім очок в трьох матчах. У наступному матчі українці на своєму полі зіграють з Люксембургом. Поєдинок відбудеться 10 червня.

Україна - Сербія - 5:0 (2:0)

Голи: Циганков (26, 28), Коноплянка (46, 75), Яремчук (59)

Україна: П'ятов, Миколенко, Матвієнко, Кривцов, Караваєв, Малиновський, Степаненко (Шепелєв, 72), Циганков, Коноплянка (Коваленко, 76), Зінченко, Яремчук (Кравець, 67).

Сербія: Дмитрович, Міленкович, Коларов, Спайіч, Гачіновіч Костич, Тадич, Максимович, Ляйіч (Фейса, 59), Йович (Лазович, 72), Прійовіч (Мітровіч, 53).

Попередження: Міленкович (22), Спайіч (32).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм.

2-й тайм