RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Україна завоювала історичну путівку в 1/2 фіналу чемпіонату світу: відеоогляд

У чвертьфінальному матчі чемпіонату світу U20 збірна України обіграла національну команду Колумбії і вперше в історії завоювала путівку в півфінал світової першості.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Україна - Колумбія.

Єдиний гол був забитий на початку зустрічі. Сікан скористався грубою помилкою голкіпера колумбійців і відправив м'яч у порожні ворота. У другій половині зустрічі всі питання про переможця достроково міг зняти Цітаішвілі, але хавбек "Динамо" не влучив у порожні ворота. У кінцівці зустрічі колумбійці влаштували штурм воріт збірної України і створили кілька небезпечних моментів, але голкіпер нашої команди Кучерук зіграв бездоганно.

У півфіналі українці зіграють з переможцем пари Італія - Малі, які зіграють сьогодні, 7 червня. Півфінальні поєдинки відбудуться 11 червня.

Колумбія - Україна - 0:1 (0:1)

Гол: Сікан, 11

Колумбія: Майер, Куеста, Сіфуентес, Арройо (Сандоваль, 60), Переа (Карбонеро, 46), Пальма, Сіністерра, Ангуло, Alvarado (Кайседо, 71), Ернандес, Віра.

Україна: Кучерук, Попов (Сафронов, 86), Бондар, Конопля, Чех, Безкоровайний, Дрішлюк, Корнієнко, Булеца, Сікан (Супряга, 61), Кащук (Цітаішвілі, 46).

Попередження: Кащук (24), Сіфуентес (27), Пальма (35), Арройо (38), Ангуло (45), Цітаішвілі (78), Безкоровайний (88).

Вилучення: Карбонеро (86).