RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Аргентина впевнено вийшла в півфінал Кубка Америки: відеоогляд

В 1/4 фіналу Кубка Америки збірна Аргентини обіграла команду Венесуели і завоювала путівку в півфінал. Зустріч відбулася в Ріо-де-Жанейро на стадіоні "Маракана".

Аргентинці бадьоро почали матч і відкрили рахунок вже на 10-й хвилині. Мессі виконав кутовий, Агуеро пробив з 15 метрів і Мартінес п'ятою переправив м'яч в сітку. Венесуельці могли відігратися в середині тайму, але Чансельор після подачі з кутового трохи неточно пробив головою.

На початку другого тайму Мартінес втік один на один, але потрапив в штангу. Шанс забити був у Венесуели, але Ернандес з близької відстані пробив прямо в голкіпера. На 74-й хвилині Агуеро потужно пробив з лінії штрафної, воротар відбив м'яч перед собою і Ло Чельсо з близької відстані переправив м'яч в сітку.

У півфіналі Аргентина зіграє з Бразилією. Матч відбудеться 3 червня і розпочнеться о 3:30.

Венесуела - Аргентина - 0:2 (0:1)

Голи: Мартінес (10), Ло Чельсо (74)

Венесуела: Фаріньес, Ернандес, Чансельор, дель Піно Маго (Сотельдо, 56), Росалес (Сейхас, 83), Морено, Мурільо, Еррера, Рінкон, Мачис (Мартінес, 71), Рондон.

Аргентина: Армані, Фойт, Пеццелья, Отаменді, Тальяфіко, Паредес, де Пауль, Акунья (Ло Чельсо, 68), Мессі, Мартінес (Ді Марія, 64), Агуеро (Дибала, 85).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Бразилія вийшла в 1/4 фіналу Кубка Америки.